Önce turşularım olduktan sonra fotoğraflarını çeker o iştah açıcı halleriyle yayınlarım diye düşünmüştüm. Fakat sonra belki tarife ihtiyacı olan birine ulaşır diye bugün yaptığım turşuları hemen yayınlamaya karar verdim. İnşaalah olduktan sonra o hallerini de çeker yayınlarım. Çıtır çıtır salatalık turşuları elde etmek isteyenler için işte benim senelerdir değiştirmediğim %100 garantili tarifim. İki kg salatalıktan üç kavanoz çıktı.
1 litrelik cam kavanoz için
1 yemek kaşığı tuz
2 adet kesme şeker
1,5 yemek kaşığı sirke
ekliyoruz ve kavanozu ağzına kadar kaynar su ile doldurup ters çevrilir
great !
YanıtlaSilGreetings from Poland :)
Katarzyna
www.sajuki.blogspot.com
Nekadar suruyor olmasi?
YanıtlaSil15gun kadar sürüyor sayın Gülay Kement
YanıtlaSil