14 Eylül 2014 Pazar

Cam Kavanozda Salatalık Turşusu

Önce turşularım olduktan sonra fotoğraflarını çeker o iştah açıcı halleriyle yayınlarım diye düşünmüştüm. Fakat sonra belki tarife ihtiyacı olan birine ulaşır  diye bugün yaptığım turşuları hemen yayınlamaya karar verdim. İnşaalah olduktan sonra o hallerini de çeker yayınlarım. Çıtır çıtır salatalık turşuları elde etmek isteyenler için işte benim senelerdir değiştirmediğim %100 garantili tarifim. İki kg salatalıktan üç kavanoz çıktı.
1 litrelik cam kavanoz için

1 yemek kaşığı tuz
2 adet kesme şeker
1,5 yemek kaşığı sirke
ekliyoruz ve kavanozu ağzına kadar kaynar su ile doldurup ters çevrilir


3 yorum:

  1. great !
    Greetings from Poland :)
    Katarzyna

    www.sajuki.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Nekadar suruyor olmasi?

    YanıtlaSil
  3. 15gun kadar sürüyor sayın Gülay Kement

    YanıtlaSil